Leer in simpele stappen de spelregels van online roulette

Leer in simpele stappen de spelregels van online roulette

Wil je graag roulette voor geld spelen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je de roulette spelregels kent. Op die manier zorg je ervoor dat je de kans op winst zo groot mogelijk kunt maken. Uiteraard kun je gewoon gratis online oefenen tijdens het leren van de spelregels, zodat je ze direct in de praktijk kunt brengen.

Inzetten bij roulette

De roulette spelregels hebben allereerst betrekking op het inzetten, aangezien je een flinke roulettetafel voor je neus krijgt, waarop allerlei mogelijkheden aanwezig zijn. Zet in op een van de getallen die er staan, of kies voor een van de combinaties. Zet in op de eerste kolom, op alleen de tweede twaalf getallen of alle getallen met een rode of zwarte kleur. Uiteraard neemt je kans op winst toe met de combinaties, maar zorgen de roulette spelregels er op die manier ook voor dat de uitbetalingen wat lager zullen zijn. Maak een goede afweging tussen een grotere kans op winst en een grotere absolute winst.

Roulette strategie en spelregels

Als je de roulette spelregels goed kent kun je bovendien gebruik maken van een roulette strategie. Je kunt er op die manier onder andere voor zorgen dat je zo rationeel mogelijk speelt, waardoor de kansen op winst uiteindelijk toe zullen nemen. Veel van de strategie├źn maken alleen maar gebruik van de enkelvoudige kansen, waardoor je in kunt zetten op rood of zwart, even of oneven of de eerste 18 en 2e achttien getallen. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van de roulette spelregels, aangezien het voldoende is om de uitbetalingen te kennen, die 2x je inzet bedragen bij een enkelvoudige kans.

Uitbetalingen bij roulette

De uitbetalingen bij roulette worden, uiteraard, bepaald op basis van de roulette spelregels zoals die aan tafel gelden. Als je inzet op een enkel getal kun je 36x je inzet winnen, terwijl dit terugloopt naar 2x je inzet bij een enkelvoudige kans. Zodra je hebt ingezet zal de croupier die ronde sluiten en brengt hij of zij de kogel in de cilinder. Vanaf dat moment loopt de spanning op, tot op het moment dat de kogel tot stilstand komt en deze bepaalt of je een bepaald bedrag gewonnen hebt in die ronde.