Welke roulette strategie past het best bij jou? Vergelijk ze allemaal!

Welke roulette strategie past het best bij jou? Vergelijk ze allemaal!

Ben je op zoek naar een geschikte roulette strategie? Dan heb je een aantal mogelijkheden tot je beschikking. Uiteraard bestaat er geen strategie waarmee je altijd wint, maar je kunt er wel voor zorgen dat je je zo min mogelijk laat leiden door emoties, waardoor je kans op winst toeneemt.

Martingale systeem

Allereerst is er de roulette strategie van Martingale, waarmee je als het ware je verliezen goed gaat maken, op het moment dat het even niet gaat zoals je verwachtte. Je zet alleen maar in op enkelvoudige kansen, waardoor je onder andere voor alle rode getallen kunt kiezen. Zet in op rood en wacht af wat er gebeurt. Als je wint doe je het zelfde gewoon nog een keer. Op het moment dat je verlies zet je de volgende ronde het dubbele aantal chips in, om er op die manier voor te zorgen dat je de verliezen steeds terug zal winnen.

Labouchre systeem

Ook het Labouchre systeem is een bekende roulette strategie, al zit het iets minder eenvoudig in elkaar. Je schrijft een rij met getallen op, bijvoorbeeld 2, 3 en 4. Je telt dan het eerste en het laatste getal bij elkaar op, om op die manier je inzet te bepalen. Op het moment dat je wint mag je die getallen van de rij wegstrepen, maar als je verliest zet je de inzet die je hebt gedaan erachter. Je probeert de rij met getallen weg te spelen, om op die manier een roulette strategie te gebruiken die je tot de juiste inzetten leidt.

Het geheugen systeem

Ten derde is er nog het geheugen systeem, al is dat een roulette strategie die wat minder vaak gebruikt wordt. Het systeem gaat er vanuit dat de getallen die eenmaal gevallen zijn niet direct nog een keer zullen vallen. Je zet dus in op alle getallen, behalve de drie getallen die in de laatste 3 beurten gevallen zijn. Zo gebruik je een roulette strategie die goed past bij het algemene gevoel dat veel mensen bij het spel hebben.